sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Viimeisiä ähinöitä ja omasta mielestä hauskoja juttuja.

Se oli sitten soittamisen osalta siinä. Kaikki biisit saatiin aikataulun mukaisesti purkkiin. Kovillehan tuo otti ja toki siitä voi osittain syyttää ihan itseään. Sessiot olivat kyllä erittäin miellyttävät, vaikka välillä joutuikin hiukan puremaan hammasta kitaroita räimiessä.

Hyvällä meiningillä, ala-arvoisella huumorilla ja rautaisen ammattitaidon omaavan äänittäjän kanssa on mukava askarrella. Ulvilan ihmemies Jori Haukio teki jälleen uskomatonta duunia. Tuskin maltan odottaa, että saamme lopulliset miksatut versiot biiseistä kuunneltavaksi. Palaillaan siihen tuonnempana.

- Juha-Matti



Uh. Kaikki tarvittava sustain on nyt nauhalla, ja jäämme odottamaan valmiita miksauksia. Kauhiasti väsyttää. Seuraavien viikkojen ohjelmaan mahtuu kaikennäköistä touhuttavaa, päällimmäisenä itsensä taas livekuntoon piiskaaminen. Edellisestä vedosta on sen verran aikaa vierähtänyt, että niskalihasten sustain ei välttämättä sieltä vahvimmasta päästä ole.

Tulloo vituiks kova lätty. Kuunnelkaa itte helmikuussa, jos ette usko.

- Juho


Omalta osalta sunnuntain hommana oli kahdet laulut, kööripätkät, yksien lyriikoiden opettelu ja yhden kertsin valmiiksi kirjottaminen.. Normaaliin Curtun tapaan aina jotain tekstejä jää viimetippaan. Mutta, kaikesta selvittiin kuitenkin kunnialla.
Sitten olikin jäljellä enää kamojen pakkaus ja kotimatka.
Olo rankan viikonlopun jälkeen on kuin ois turpaan saanut (viinan kanssa läträämisellä ja muutaman tunnin yöunilla ei ole siihen vaikutusta), mutta helpottunut.

Moshdip-tyylinen kumarrus Jorille ja Ansa Studiolle, C-ryhmän pojille sekä tottakai Kakelle.
Kovaa mentiin, mutta niin oli tarkoituskin. Tänks!

- Marko



PS. Videolla tuottajamme Kake G. Orilla tekee viimeiset tarkastukset ja sen jälkeen laittaa pillit pussiin.

Briefly in English: Taiörs vöör veri päät pat thö reis vas kuud. Änd wii vöör rili fääst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti