perjantai 2. joulukuuta 2011

Aamuördäystä ja demppimaratonia

Aamuherätys klo 6 ja pariksi tunniksi töihin ja sen jälkeen pääsinkin suuntaamaan kohti Ulvilaa. Marko ja Juho olivat rantautuneet studiolle jo torstai-illalla ja paikalle saapuessani tarkkaamosta kuuluikin jo reipasta murahtelua. Markon tulkitessa Juhon sanoittamaa kappaletta bassotaiteilijamme paljastuikin jämptiksi tuottajaksi (toki Kaken ohjastaessa). Kun kahden biisin laulut saatiin purkkiin, oli taas aika jatkaa kitarointia.

Olin fiksuna kaverina jättänyt kaikkein vaikeimmat biisit jäljelle. Tuli jälleen kerran huomattua, että saundi lähtee todellakin käsistä. Melkoisen taistelun jälkeen saatiin kaksi biisiä purkitettua ja kello olikin jo sen verran, että päivä alkoi olla pulkassa. Kaksi biisiä olisi vielä jäljellä kitaroiden osalta ja ehkä jotain pientä pornoilua sinne tänne. Loppuilta kuluu laatuvihdettä katsellessa ja viimeisiä lyriikoita hioessa. Kippis.

- Juha-Matti


Saavuttiin Ulvilaan Monnin kanssa torstaina about kello 21 tasan tai yli. Eväät oli hommattu jo matkalta, joten illan suunnitelmiin ei kuulunut kuin itsemme viihdyttäminen. Tavalla tai toisella... No kuitenkin tällä kertaa leffan ja väkijuoman avulla.

Nukkumaan mentäessä huomasin että oma ilmapatja vuotaa. CRAP! No onneksi oli sen verran väkijuomaa tullut otettua, niin äkkiä silmät kiinni ja toivoa että nukahtaa ennen kuin patja tyhjenee. Ja onnistui kuin onnistuikin. Aamuyöllä tosin alkoi tyhjä patja olla hieman kova näinkin hyvin kehittyneelle vartalolle.

Kello herättää klo.9 perjantaiaamuun. Tsuppi tsahvia ja pientä pöperöö naamaan.

Jori kaivautui pesästään studiolle kymmeneltä ja samontein aloitettiinkin vääntämään intro-pätkää. Monni siis Juhiksena Juhiksen paikalla, eli kepin varressa. Ja hyvinhän se menikin.

Sen jälkeen päästiinkin jo voksuja ihmettelemään. Paskaltahan se kuullosti (tosin ei haittaa kun on niin kaunis) ennen kuin ääni kunnolla aukesi. Lopputuloksena kahdet voksut sisällä.
Herra kitaraherra saapui studiolle, joten annettiin pojan jatkaa siitä mihin ite jäätiin.

Juhiksen skebaroidessa, päätin ottaa auton alle ja hurauttaa POriin hakemaan uutta patjaa. Matkalla sitten päätti penisjatke/gaywagon (BMW) törmätä Lolvon perseeseen. Bemarikuski kaikessa herrasmiesmäisyydessään päätti kaasuttaa karkuun. Pikaisen vilkaisun perusteella onneksi Lolvoon ei muuta ilmestynyt kuin pieni naarmu takapuskuriin. Mieltä suuresti sitten lämmitti kun huomasin maassa vilkunlasin palasia, joita ei Lolvosta puuttunut. In your face, German piece of crap!

- Marko

Video: Tulkintaa, vai multikrapula?

                                           

Senioriosastomme kaiken olennaisen varsin pitkälti jo kertoikin. Markon "äänenavausharjoituksia" koko yön kuunneltuaan on aina helpotus, kun herätyskello ilmoittaa, että olisi suotavaa vääntää itsensä hieman vertikaalisempaan asentoon. Itse olen pienen höpöhöpö-kitaroinnin ohella keskittynyt lähinnä virvokkeiden nauttimiseen sekä sohvannurkasta pätemiseen. Hyväksi todetulla metodilla jatketaan.

-Juho


PS. Videolla tuottajamme Kake G.Orilla oikolukee lyriikkaa.

BRIEFLY IN ENGLISH: Lolvo 1 - The bemari 0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti